Seminaries ea

Als je hier graag zelf een weekend organiseert ivm persoonlijkheidsvorming in de brede zin, wees welkom.

De prijs is 65€ per dag per persoon bio-volpension, met een min aan twee nachten. In deze prijs zijn alle waters, koffie’s, thees, versnaperingen en drie bio-maaltijden inbegrepen. Wie zelf zijn lakens en dekbed en kussen niet meebrengt, krijgt die hier voor 10€ per weekend. Het gebruik van de infraroodcabine kan mits een bijdrage in het verbruik. Meer info en foto’s op „Cursussen en workshops zelf organiseren.“

Op aanvraag van scholen en organisaties geef ik zelf graag lezingen en workshops rond:

 • Een Cursus in Liefde. Dit boek veranderde mijn Leven!
 • hoe burn-out helpen voorkomen?
 • hoe zinvol omgaan met zelfdoding?
 • hoe omgaan met verlies?
 • e.a. op maat gesneden lezingen van uw organisatie rond het grondthema: „Hoe je Leven beter in handen nemen?-Hoe Schepper zijn van een zinvol en deugddoend Leven?“
 • contacteer me liefst via mail clausjohan@gmail.com of via 0497/80 25 47

Conferenties en bijscholingen

 1. „Een Cursus in Liefde: Tips en tools om jezelf nog liever te zien, zodat leerlingen en directies je vanzelf waarderen”
 2. “Hoe leren omgaan met dood en zelfdoding en hoe een schoolklimaat creëren waar directie, leerkrachten en leerlingen zich goed voelen.”
 3. “Leefstimuli voor Leerkrachten om gepassioneerd te blijven (of te worden) op Uw school”
  Duur: volgens de mogelijkheden van de school: een halve of hele vormingsdag
  Kostprijs: is bespreekbaar volgens de mogelijkheden van de school en volgens de tevredenheid na de conferentie! Toch minimaal een km vergoeding en een goeie maaltijd tijdens de nabespreking!